Monday, September 3, 2007

Lauantai torilla Saturday at the market

Tavallisesti en ole lauantaisin torilla, vaan mieheni on silloin, mutta nyt hänelle tuli flunssa, joten minä olin myymässä. Ja onneksi, sillä nyt tapasin ihan elävänä blogiystäviä, Pian, jonka kanssa vaihdettiin pitkään kokemuksia värjäyksestä ja myös Pirkko ystävineen poikkesi kojulla. Olipa kiva tavata!
Paljon muitakin mukavia asiakkaita oli, lämpimät terveiset mm Saksaan ja Wisconsiniin.

In English
Usually I am not at the market on Saturdays, my husband is, but last week he had caught a flu and so I was at the market. Luckily so, because I met some of my blogfriends in flesh for the first time. With Pia I we changed dyeing experiences for quite a while, and also Pirkko with her friends stopped by my booth. She writes her knit blog also in English and French. It was so nice to meet you!
I met a lot of other nice people too, my best wishes to Germany and Wisconsin:)

2 comments:

  1. Oi, kerrankin minua onnisti! Oli tosi mukava tavata ja nähdä lankojasi livenä. Kaverinikin kiinnostui heti kasvivärjäyksestä :) Ja pikaista paranemista miehelle!

    ReplyDelete
  2. Minäkään en ole koskaan pystynyt katsomaan sitä mulesing-videota kokonaisuudessaan. Mutta se on kyllä antanut pontta etsiä villat lähempää ja suosia pientuotantoa ja lähellä kasvatettuja lampaita :)

    ReplyDelete