Tuesday, February 19, 2013

Craft fair Silmä, pisto, tikki, takki - käsityömarkkinat

Lauantaina 2.3 2013 klo 10 -17 pienet käsityö- ja käsityötarvikemarkkinat. Huomaa uusi paikka eli nyt Kiseleffin talossa Aleksanterinkatu 28 / Unioninkatu 27, Helsingin keskustassa.  Joukossa on paljon myyjiä, joiden tuotteita löytää vain yrittäjien omista nettikaupoista tai pienistä käsityöalan tapahtumista, nyt lankoja ja muita tuotteita pääsee hypistelemään ja ostamaan suoraan tekijöiltä, ja voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä:)
Minä olen mukana lankojeni ja lapaspakettien kanssa, mukana myös pieni määrä väriaineita, mutta jos haluat jotain isomman määrän, on parasta, että kirjoitat minulle etukäteen, että tiedän varautua ja ottaa tarpeeksi mukaan.
Vapaa pääsy. Sydämellisesti tervetuloa!

Saturday March 2nd, 10 am -5 pm, there is a small crafts fair in Helsinki, in Kiseleffs House,  in the corner Aleksanterinkatu 28 / Unioninkatu 27 in the center of Helsinki. Here you can see it in the map. There are lot of small crafts businesses, hand dyed and naturally dyed yarns, fibers for spinning, buttons, all kinds of things you might need:) I'll be there with my yarns and kits.
No entrance fee. Welcome!

Markkinoilla on mukana/participants
Handu
Head over Heels
Heli Kuosa
Johanna Koski
Kirjava kerä
Lanitium ex Machina
Mari Voipio
Mielitty
Pata-Noita
Peikonpoika
Puputsin Puoti
Riihivilla
Tuuni
Villavyyhti
Zakka Works

Lisätietoja Käsityötarvikemarkkinat ja Käsityötarvikemarkkinoiden Facebook sivulla.

2 comments:

  1. Kiitos tiedosta! Nyt on olemassa pieni mahdollisuus, että pääsen tulemaan ja laitoin tapahtuman heti ylös kalenteriin! Sulta ostamani edellinen lanka onkin jo käytetty.

    ReplyDelete