Saturday, October 6, 2012

Changes in the online shop Muutoksia nettikaupassa

Nettikaupassani ja sivuillani tapahtuu muutoksia. Siirrämme ne toiselle palvelimelle ja samalla uuteen kauppapohjaan, joka on toivottavasti  osin parempi kuin vanha. Se on turvallisempi asiakkaille ja helpompi minulle, koska päivitykset yms tulevat automaattisesti.
Tämä muutos tapahtuu nyt viikonlopun aikana, joten siellä voi olla jotain häiriöitä. Toivottavasti jaksatte olla kärsivällisiä:)
Uudessa kaupassa on myös pankkien maksupainikkeet, joten maksaminen helpottuu suomalaisille.
Kotisivut häviävät näkyvistä sellaisina kuin ne ovat nyt, mutta tarkoitus olisi syksyn mittaan laittaa tänne blogiin sivuille samat värjäystä koskevat ohjeet, mitä kotisivuilla oli ja lisääkin.

IN ENGLISH
There will be some changes in my online shop during this week-end. The shop will be transfered to another server and also to a new software provider, which will be hopefully better than the old one. It will be more secure and better for me, because now there will be a bigger company doing to updates and such for me to the online shop. I'm not very computer skilled myself:)
So this is happening now, so there might be some trouble with the shop now, but I hope everything will be OK soon, please be patient:)

3 comments:

 1. Kiitos tiedosta ja onnea uuteen kauppaan!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Saila, nää on näitä pakollisia parannuksia, mutta kyllä tässä on tullut myös ihan hyviäkin uusia ominaisuuksia. Eniten sellaisia mitkä ei näy asiakkaille:)

  ReplyDelete
 3. Onnea uudelle nettikaupalle!
  Toivottavasti uusi alusta on vakaa, toimiva ja pitkäikäinen.
  Hyvää syksyn jatkoa teille :)

  ReplyDelete