Friday, January 21, 2011

Knitter's Review

Eilen ilmestyneessä amerikkalaisessa nettineulelehdessä Knitter's Review oli uudistettu arvostelu meistä ja  Aarni-langastamme. Olen tosi imarreltu ja onnellinen!
Ei ole vaikea arvata mitä teen lähipäivät: pakkaan tarvikepaketteja ja lähteviä lähetyksiä ja samalla pitää valmistella uusia lankoja värjäykseen.
Tästä syystä mieheni ei ole huomenna lauantaina torilla,  vaan seuraavan kerran sitten viikon päästä.

Yesterday came out Knitter's Review re-running an updated review of us and our Aarni. I am so flattered and happy:) Thank you Clara!
Guess what I am very busy doing next few days: making new kits and packing leaving orders:) And at the same time I have to prepare new yarns for the dyepots to get more colors to the shop. Please be patient if my stock seems to be running low.
Because of this, DH will not be at the market tomorrow.

13 comments:

 1. Great review! Congratulations and happy dyeing with your wonderful colors furtheron!

  ReplyDelete
 2. Paljon onnea Sinulle! Tuollainen artikkeli on ihana kiitos kaikesta työstäsi. Kiitos, kun jaat ajatuksiasi ja työsi tuloksia meille kaikille!
  Larisa

  ReplyDelete
 3. Kävin vielä lukemassa jutun, se olikin pitkä, ja tosi sympaattisesti kirjoitettu, nauratti, miten villa heiluttaa häntää ym. :-D

  ReplyDelete
 4. Thank you:)

  Kiitoksia, tämä on tosi hienoa, eikä pelkästään meille, vaan samalla tulee maailmalle suomenlammasta ja kasvivärejä tunnetuksi:) En taaskaan tiennyt etukäteen, että tämä oli tulossa. Silloin pari vuotta sitten oli sama juttu ja nyt tietysti tiesin, että Clara oli tilannut tarvikepaketin, mutta ajattelin sen menneen vain hänelle itselleen.
  On niin ihanaa, että hän on tykästynyt lankoihimme, ja tapa millä hän kertoo niistä on tosi hieno. Tällaista julkisuutta ei pysty millään ostamaan.

  ReplyDelete
 5. Onneksi olkoon! Ja toivottavasti niitä ihania lapaspaketteja menee runsaasti maailmalle.

  ReplyDelete
 6. I'm in the USA and after reading Knitter's Review about your yarn I have been trying for the past 2 days to order a mitten kit from your riihivilla.com site.
  However, a connection to you site cannot be made.

  Is there another site that I can order from?

  Thank you!
  Barbara
  Cincinnati, OHio
  USA

  ReplyDelete
 7. Onnittelut! Olet totisesti myönteisen huomion ansainnut määrätietoisella hienolla työlläsi, olen tosi iloinen! Artikkeli on hauskasti kirjoitettu.

  ReplyDelete
 8. Tää on niin mahtavaa! Ihan mielettömän suuresti tsemppiä tulevaan pakkailuprosessiin :D <3

  ReplyDelete
 9. Congratulations, Leena! I'm so glad for you!

  ReplyDelete
 10. Kiitti TH, Pia ja Päivit:) Tämähän aiheuttaa vain sellaisen kertarysäyksen, mutta aina siitä toivottavasti jää vakiasiakkaita jatkoonkin. Ja kyllä se antaa innostusta taas jatkaa, sekä värjäystä että lapasia(tosiaan eniten on kiinnostusta juuri lapaspaketteihin:)).
  Larisa, piti aiemmin kirjoittaa että kiva kuulla Sinusta:)

  Ladka, thank you. This kind of thing gives energy and inspiration to continue my work, dyeing and mittens. So it is even more valuable to me in that sense:)

  ReplyDelete