Thursday, February 9, 2012

Spring Spirit Mittens Kevät-lapasetPakkanen paukkuu ja lunta on taas ihan riittävästi, ylläolevat kuvat ovat mieheni ottamia toissayöltä.
Siemenluetteloiden katseleminen ja kylmäkäsittelyyn kylvettävien siementen käsittely vie ajatukset kevääseen, Enää ehkä kuusi viikkoa niin lumikellot kukkivat ja viimeistään kymmenen viikon päästä esikot ja valkovuokot ovat kukassa.

IN ENGLISH
Right now it is cold, -12°C, and a lot of snow. DH had taken these snow pictures night before last, when there was full moon. I am hoping for spring: browsing seed catalogues and sowing perennial seeds  for cold stratification keeps my own thoughts occupied. Six more weeks before the snowdrops flower and after ten weeks the daffodils and wood anemones are flowering. These pictures are from last spring.

Olen neulonut lapaset kevään väreillä, keltaista, valkoista ja vihreitä. Keltaiset ja kellanvihreä on värjätty väriresedalla ja tummempi vihreä on värjätty  väritattarella ja väriresedalla.
Näiden lapasten nimi on Kevät ja niihin on nyt myös tarvikepaketti kaupassani.


IN ENGLISH
I have knitted a pair of mittens with spring colors, yellow, white and greens. The yellow and yellowish green are dyed with weld and darker green is dyed with japanese indigo and weld.
These mittens are called Spring Spirit, and there is a kit available for them now in my shop.


9 comments:

 1. Such a nice pattern. I wish you that spring is't so far away from you.
  Here in Germany is not much snow..only cold wind.

  Anne

  ReplyDelete
 2. You have a lot of snow, but it looks like in a fairy tale. Wonderful! I like it. There is -20 °C and today is also snowing.

  ReplyDelete
 3. Nämäkin on aivan ihanat! Kevään heleät värit, eli oikein hienosti onnistuneet värivalinnat taas kerran.
  Vuodenaikasarjasta puuttuu enää kesä, jota jään innolla odottamaan.

  ReplyDelete
 4. Oh spring.....looking at your beautiful snowpictures its hard to imagine spring is just undernate this snow................

  ReplyDelete
 5. Thank you:) Last night was cold again -27C, but from tomorrow it will be a little warmer (and more snow).
  I like the photos also, they do look like fairytale:)

  Kiitos Pia. Kesälapasten kanssa on ongelmia, olen tehnyt jo kolmet, joista mikään ei ole sellainen kuin haluaisin, ja sitten pistinkin ne viime viikolla sivuun ja aloin tehdä jotain ihan toista uutta lapasta. Ehkä se kesälapanenkin vielä onnistuu, kunhan annan sen olla hetken nyt rauhassa:)

  ReplyDelete
 6. Aivan hurmaavat lapaset! Olet todella saanut vangittua kevään niihin.
  Valokuvat ihan mykistivät, ne olivat niin upeat.
  Kevättä odotellessa Larisa

  ReplyDelete
 7. The spring mittens are beautiful and truly capture the delicate colors of the spring flowers. Lovely...but you may keep the snow and cold.

  ReplyDelete
 8. Nättiä! Kevättä jo kaivataan täälläkin.

  ReplyDelete
 9. Gorgeous spring colors. We all are looking forward to spring and the mittens tell it all.
  Justine

  ReplyDelete