Saturday, November 27, 2010

Mitten kits for Christmas Lapaspaketteja jouluksi

Joulu lähestyy, myymme tänäkin vuonna vain nettikaupasta ja lauantaisin Helsingin Kauppatorilla eli emme ole missään joulumyyjäisissä. Mahdollisesti juuri ennen joulua mieheni on torilla myös jonain arkipäivänä, mutta siitä ilmoitan sitten lähemmin täällä blogissa.
Jos haluat varmistaa, että tilauksesi nettikaupasta on perillä Suomessa ennen joulua, niin viimeinen tilauspäivä on 16.12. Kirjoneuleiden ystävälle tarvikepaketti lapasiin on varmasti mukava joululahja.
Eurooppaan lähetettävät tilaukset tulee tehdä viimeistään 12.12 ja muualle ulkomaille viimeistään 29.11.


IN ENGLISH
Christmas is coming closer, and  you can find our naturally dyed yarns and mitten kits only from my online shop or on Saturdays from the market Kauppatori in Helsinki. Possibly DH is at the market on some other days just before Christmas, but I'll post the other dates than Saturdays here in my blog later. We are not going to any  Christmas fair this year.

The mail is slower before the holidays, and if you want to make sure that you recieve your order before  Christmas, please place your order to Europe before December 12th or to other countries before November 29th. Mitten kits will make a wonderful present for a knitter:)Olen tekemässä uutta lapasmallia tarvikepakettia varten. Äitini teki minulle lapaset vuosia sitten ja tämä malli pohjautuu niihin lapasiin, itse asiassa tästä tulee neljällä eri värityksellä oleva sarja vuodenaikojen mukaan nimettyjä lapasia. Alla  esimakua tekeillä olevasta talvitunnelmaisesta lapasesta:)
Toivon saavani ensimmäiset mallit ja tarvikepaketit kauppaan parin viikon sisään.


IN ENGLISH
I am knitting now a new mitten design. This is based on a pair of mittens my mother made for me years ago, and actually this is going to be a series of different colored mittens named after every season of the year. Below is the winter theme mittens in progress:)
I hope to have kits for these new mittens ready within the next couple of weeks.

3 comments:

  1. Nuo ovat niin kauniita, jonakin päivänä... sitten kun ei ole 3 projektia työn alla. Toisaalta, minulla on niin paljon omaakin lankaa mutta kun ne eivät ole sitten niitä sinun värjäämiä juuri malliin suunniteltuja ;-) Mutta joskus, joskus. Mallinne ovat niin todella, todella kauniita.

    ReplyDelete
  2. What beautiful mittens...I look forward to seeing them when they are finished :-)

    ReplyDelete
  3. Lovely mittens and such a good idea! I look forward to seeing more.

    ReplyDelete