Sunday, May 7, 2017

Market season in summer 2017 Kesän 2017 toripaikka


Torilla oli tänä keväänä uudelleenjärjestelyjä paikkojen suhteen ja meidänkin kojumme paikka muuttui, ainakin täksi kesäksi. Kaikkiaan kojut ovat nyt enemmän neliöinä ja asiakkaille on enemmän tilaa myös pääkäytävien välissä. Meidän uusi paikkamme on nyt Katajanokan päässä toria, myös keskemmällä eikä enää kadun varressa. Alla on kartta torista ja meidän paikkamme on merkitty punaisella täplällä.
Ensi viikosta alkaen pääasiassa mieheni tai joskus minä olemme torilla kolmesta viiteen päivään viikossa, riippuen risteilijälaivoista ja säistä. Kirjoitan taas tulevan viikon toripäivät tänne blogini reunapalkkiin. Olisi mukava, jos pystyisi olemaan torilla joka päivä, mutta kun meiltä on sinne matkaa aika paljon ja päivät ovat pitkiä, niin se ei ole mahdollista. Epäilen myös, ettei myytävä riittäisikään koko kesäksi niin, vaikka yritänkin olla ahkera:) Tervetuloa torille!

In English
There have been some changes at the market this spring, and also our booth is now in a different place than previously. Our new place is more in the middle and closer to Katajanokka. Below is a map of the market and our booth is marked with a red dot.
From next week on we will be at the market three to five days a week depending on the cruise ships coming to Helsinki and also depending on weather. Mostly my husband is there, but sometimes also I will be there in the summer, but mainly my time is spent making more to sell. It would be nice to be able to sell every day, but since we live quite far from the market (120km), and days are very long, that is not possible. I doubt that I would even have enough to sell for every day all summer, though I try to be busy and productive:)
As before I will write the market days of the next week  in my blog every Sunday. Please contact me through my shop if you want to know if we are at the market on a specific day.
Welcome to the market!


7 comments:

 1. Näinhän se on: ei millään voi olla torilla myymässä, kun on paras aika värjätä, vyyhtiä, kerätä väriaineksia, kasvattaa, hoitaa, huolehtia! Onneksi teitä on kaksi, niin voitte jakaa työt parhaiten osaavien kesken! Hyvää kesäkautta Sinulle! Larisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Larisa, ymmärrät juuri millaista on kun pitäisi ehtiä tehdä kaikki samaan aikaan. Ja niin ihmeelliseltä kuin kuullostaakin myydä villaa kesällä, niin se on turistien takia paras sesonki myös meille:) Onneksi tosiaan mieheni tykkää olla torilla.
   Hyvää kesää myös sinulle ja toivottavasti tulee myös hyvä sienisyksy.

   Delete
 2. Thank you, Leena, for posting the map of the market! It will be much easier to find you with a map! I am looking forward to meeting you in August.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Sandra, we'll meet in August:)

   Delete
 3. Täytyypä tänä kesänä tulla piipahtamaan :) Mukavaa ja värintäyteistä kesää!!! terveisin: Maarit

  ReplyDelete
 4. Hei! Oletko tällä viikolla ke-to torilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tarkoitus on olla keskiviikkona, mieheni on nyt flunssassa, ja toivottavasti on siihen mennessä terve. Perjantaina ja lauantaina varmasti.

   Delete