Wednesday, February 3, 2016

With Love Mittens Rakkaudella -lapaset


Nyt on valmiina toinen talven pakkasten aikana tekemäni  lapasmalli. Tässä on sama reunamalli kuin Tammikuja-lapasissakin, ja keskellä olevat sydänkuviot ovat äitini piirtämät sydämet, samat kuin Onnenapila ja Blue Hearts -lapasissa. Kokeilin erilaisia värityksiä ja päädyin tähän.
Väreinä näissä lapasissa on tummaa rusehtavan violettia ja kahta viininpunaista, murrettua pinkkiä ja punaoranssia, värit on värjätty krappijuurella ja kokenillilla tai niiden sekoituksella.
Mallin nimi on Rakkaudella (minulta sinulle) ja sitä on nyt tarvikepakettina kaupassani.

IN ENGLISH
I have now finished another new mitten pattern which I have been knitting in January when we had very cold weather (it is now a little bit warmer though spring is not yet here). These mittens have similar side patterns as Oak Valley mittens, and the hearts in the middle are the same hearts by designed my mother as in Lucky Hearts or Blue Hearts mittens. I experimented with different colors and liked this combination best.
The colors in these mittens are dark brownish purple and red, muted pink  and winered, and orange red, and they are dyed with madder and cochineal or a combination of these two.
The name of these mittens is With Love (from me to you) and it is now available in my shop.

4 comments:

 1. Ihanat sydänlapaset, Leena, ja värit ovat tosi upeat! Samoin nuo Tammikuja-lapaset ovat todella kauniit.
  Kiitos, kun ilmoitit väritatar-siemenistä. Ajattelinkin, että edes sinä et viime kesänä varmaankaan saanut siemeniä, kun kesä oli niin ongelmallinen! Ja kiitos, kun ilmoitit ostopaikan, saapi nähdä, saanko aikaseksi tehdä tilausta vai tyydyntkö morsinkoon tänä vuonna...
  Larisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Larisa:)
   En laittanut niitä siemeniä myyntiin pääasiassa siksi, kun itävyys ei ollut niin hyvä kuin tavallisesti ja on ikävää jos tulee pettymyksiä (sekä asiakkaalle että mulle), mutta jos haluat silti niin voin laittaa tulemaan vähäsen. Minulla ei taida olla osoitettasi enää tallella.

   Delete
 2. Ihanat, ja hyvät just nyt kun on ystävänpäiväkin tulossa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saila, en tullutkaan ajatelleeksi ystävänpäivää, tämän sattui nyt juuri oikeaan aikaan:)

   Delete