Wednesday, January 4, 2012

New prices Uusia hintoja

Loppuvuodesta päädyimme siihen, että hintoja on pakko valitettavasti nostaa. Joulun jälkeinen sähkökatko viivästytti tätä hiukan, mutta ennakkoilmoituksena nyt, että viikon päästä 10.1 värjäämättömien lankojen hinta on 10€/100g, värjättyjen lankojen hinta 17€/100g ja tarvikepakettien hinta 27€ ja sellaisten pakettien missä on pelkästään/enimmäkseen värjättyä lankaa 32€.
Nyt on siis mahdollista vielä ostaa vanhalla hinnalla vajaan viikon ajan ja kaikki tilaukset jotka on tehty ja maksu maksettu ennen ensi tiistaita, lähtevät vielä nykyisillä vanhoilla hinnoilla:)

IN ENGLISH
In December we came to the decision, that sadly we must raise our prices. The storm and it's consequenses delayed this, but now after January 10th the new prices for undyed natural yarns is going to be 10€/100g and for dyed yarns 17€/100g. The new price for the kits is going to be 27€ and for the kits where all or most of the yarn is dyed the new price will be 32€.
So now it is still possible to buy with old prices for one week. I will change the prices in the shop next Tuesday January 10th, all orders made and paid before that will be with the old prices.

There was also an update in the shop just before Christmas, and now all orders to outside EU are without VAT tax.

3 comments:

 1. Huh, teillä oli pitkä sähkökatkos! Toivottavasti se ei aiheuttanut suurta vahinkoa.
  Hintoja on pakko välillä tarkistaa, eihän sille voi mitään! Minulla on vielä sinulta syksyllä ostettu ihana vihreä käyttämättä, palaan asiaan joskus myöhemmin...
  Hyvää alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Saila, hyvää uutta vuotta sinullekin.
  Ihan totta, ei tuollaista sähkökatkoa ole ennen ollut. Olisin kuvitellut siellä saaressakin olleen kova tuuli, mutta ehkä puut ovat siellä niin tottuneita tuuliin, etteivät pienestä kaadu:)

  ReplyDelete
 3. I still think the prices are very good for your lovely yarn and I am sure others will agree with me : )

  Happy 2012! xx

  ReplyDelete