Monday, April 28, 2014

Blanket from left over yarns Peitto tähdelangoista


Ystäväni Marjatta oli tehnyt minulle lämpimän peiton pienistä pätkistä tähteeksi jääneistä luonnonväreillä värjätyistä langoistani. Onpa hieno, eikö olekin:)

My friend Marjatta had made a blanket for me from many small bits of my left over yarns, all dyed with natural dyes. Isnt't is great and warm, too:)

13 comments:

 1. Ihana! Ja hieno todiste siitä, että luonnonaineillakin tulee kirkkaita värejä.

  ReplyDelete
 2. Aivan ihastuttava ja todella kaunis peitto, lämmittää kaksinkertaisesti; ensin villan lämpöä ja sitten ystävän kauniita ajatuksia, jotka on peittoon virkattu!
  Larisa

  ReplyDelete
 3. It is so beautiful! So many natural colours to admire in harmony

  ReplyDelete
 4. aivan ihana ja vain kasvisvärjätyistä langoista voi saada näin toisiinsa sopivat sävyt.

  ReplyDelete
 5. Kiitos:)
  Minustakin se on tosi hieno, olisi pitänyt laskea kuinka montaa eri sävyä siihen oikein on mennyt, mutta monta, koska suurin osa langoista oli alle 20g nyssyköitä, mille ei ollut muuta käyttöä. Täytyy kyllä sanoa, että Marjatalla on silmää yhdistellä oikeat värit toisiinsa vaikka luonnonvärit sopivatkin yleensäkin yhteen.

  Thank you Ladka, my friend was very talented to combine the left over yarns the right way to get this beautiful blanket:)

  ReplyDelete
 6. Such lovely colours that all harmonise beautifully! It can keep you warm just looking at it.

  ReplyDelete
 7. Upea peitto! Harmooniset ja yhteensopivat värit luonnollisesti!

  ReplyDelete
 8. Stunning! What a beautiful art work.

  ReplyDelete
 9. Upea, upea peitto! Ihana! Noissa paloissa näyttäisi olevan sellainen juoni, että keskellä on vaaleampi tai kirkkaampi väri. Se tekee jo riittävän yhtenäisen vaikutuksen. Varsinkin harmaa sävy kirkastaa muita värejä reunavärinä.

  Itsellänikin on ajatus tehdä peitto virkatuista paloista, joissa keskustassa kirkkaampi väri, reunalla harmaa, ja juuri noin, että palan reunassa on suoraa pylvästä. Lankana tietysti Riihivillan villalanka! Mielessä on ollut joku kukkamaisempi keskusta palaan, mutta onpa hieno tämä isoäidinneliötyyppinen. Värit pääsevät graafisesti esiin.

  ReplyDelete